Beachvolley under hela året

Vi har som bekant väldigt korta somrar här i Sverige. För dig som älskar att spela beachvolley kan detta vara ett problem under hösten och vintern. Lösningen stavas The Beach och finns i Södertälje. Här hittar du flera stycken volleybollplaner som kan hyras året runt. Precis som de själva säger har de sommar året om. Det spelar ingen roll om ni är ett större sällskap på runt 50 personer eller endast ett par vänner som vill lira tillsammans, här finns det plats för alla. Du kan välja om du vill boka ett event eller endast en bana. Seriösa spelare kan dessutom delta på flera olika träningspass.

Om The Beach

The Beach är en inomhusanläggning för beachvolley som är belägen i Södertälje strax utanför Stockholm. Du tar dig hit antingen med pendeltåg eller med bil. Här finns som sagt banor för privat uthyrning men det är också hemmalokalerna för klubben 08 Beachvolley klubb. Om du är intresserad av att börja spela beachvolley i en förening i Stockholmsområdet är det alltså hit du ska vända dig. De har flera olika träningsgrupper för barn, ungdom och vuxna. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller har erfarenhet sedan tidigare, hit är alla välkomna. Om du vill se träningstider är det bara att besöka The Beachs officiella hemsida.

Hur bokar jag banor?

The Beach har främst öppet under vintertid då de flesta föredrar att spela ute under sommaren. Vill du ändå boka under sommaren ordnar de givetvis detta. För att boka är det smidigast att skicka ett mejl till följande e-post: boka@thebeach.se. Tänk på att ni måste vara minst fyra stycken för att få hyra en bana. Ni kan vara färre men måste då betala för fyra personer. Banorna är upptagna under vissa tider på grund av kursverksamhet så kika in på hemsidan för att se vilka tider som är tillgängliga. Om du bokar ett pass får ni spela 1,5 timme, vilket kostar 250 kronor. Studenter får rabatt under vissa tider.

Events och större sällskap

Är ni ett större sällskap på minst tio personer som ska fira födelsedag, möhippa eller något annat speciellt kan ni boka ett event. The Beach är väldigt flexibla och skräddarsyr sina lokaler efter just era önskemål. Ett exempel är strandhäng där ni också får mat, goda drinkar och underhållning. Ni kan såklart spela beachvolley men också andra aktiviteter som hinderbana eller kubb. Ett annat populärt event är att anordna en beachvolley-turnering där det ingår både instruktörer och prisbord. Om ni vill kan ni lägga till ett matpaket med fokus på olika resmål. Väljer ni Las Palmas får ni till exempel tapasbricka, lite frukt och ett glas öl eller vin.

Ta en grundkurs i beachvolley

Om du vill lära dig beachvolley kan du alltid testa den grundkurs som anordnas med jämna mellanrum. Då får du under fem stycken träningstillfällen lära dig grunderna i spelet, detta med fokus på tvåmannavolley. Du väljer själv om du vill gå en eller två gånger i veckan. Detta är perfekt om du vill testa på om beachvolley är någonting för dig. Du behöver inte betala någon föreningsavgift eller binda upp dig för en hel säsong. The Beach använder sig endast av etablerade tränare från landslagen, på så sätt får du den bästa starten du kan tänka dig. Kursen kostar mellan 700–1 200 kronor beroende på om du tränar en eller två gånger i veckan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *